VIDEO: I speak seven languages

Click here if you can’t see the video.

I made another video! It’s an update of the language video I made three years ago – with two new languages! I also made subtitles in three languages. I hope you enjoy it :)


 • Academic English blijf ik toch ook moeilijk vinden! En haha ja, als West-Vlaming krijg ik toch ook wel geregeld met opmerkingen te maken. Ook toen ik eens een vlog gemaakt had! Ik kan ook veel moeilijker spontaan AN praten en ik denk/hoop dat ik toch wel verstaanbaar ben.
  Ik ben jaloers dat je zoveel talen kan! Oh ik hou zoveel van talen :) Ik spreek Nederlands, Frans, Engels, Chinees en ik kan mijn plan ook wel trekken in het Duits :)

  • Oh ja, als West-Vlaming kan ik me voorstellen dat het nog moeilijker is, dan ben ik als Antwerpenaar nog vrij normatief (als je kijkt naar wat ze op tv spreken en zo). Maar eigenlijk spreek ik wel altijd zoals in deze video hoor, of misschien een tikkeltje platter in informele situaties. Ik vind het trouwens echt wel indrukwekkend dat je Chinees kunt! Hoe gaat het nu met je studie? Had je je BA-paper nu geschreven?

   • Mijn studie zit er bijna op! Vorige week heb ik mijn thesis ingediend, nu nog 3 examens en dan is het gedaan. Heel raar gevoel, maar ik ben ook wel blij ergens. :)

    • Oh, dat was je thesis! Fijn zeg! Al een idee wat je daarna wil doen?