VLOG: Another week in Ghent

Click here if you can’t see the video.

Well hello, here I am again! Last week, I made another weekly vlog. I decided to do it in Dutch again, because it does feel a little bit more spontaneous that way, but of course I made sure to include English subtitles. Also, if you do speak Dutch you can put on the subtitles for the parts in Swedish. Hope you like it! :)

PS: In case you speak Swedish, here’s the recipe I mentioned.


 • hiiiiii, amai zweeds lijkt mij zo’n moeilijke taal *O*
  Wel knap hoe hard jij werkt voor school!
  Ik vond het wel leuk om je video te zien en ook de muziek die je luistert is super! ^_^ zou je zo niet eens een lijstje willen maken *W*

  Wij kijken uit naar een volgende vlog

  X The Mad Twins

  • De klanken in het Zweeds zijn niet zo gemakkelijk, maar verder valt dat best wel mee :) Best wel wat woorden die op het Nederlands lijken, geen werkwoordsvervoegingen en geen subjonctif en zo!

 • Ik heb u die woensdag gezien denk ik! Ik liep richting Rozier en jij Blandijn :) Ik had wel eens hallo willen zeggen, maar ik moest naar mijn les dus ik had niet zoveel tijd. Echt leuk om u Zweeds te horen praten, ik hou zo van vreemde talen!

  • Dat kan, want toen had ik Noors in de Blandijn :) Hah, dat was leuk geweest!