VLOG: a week in Ghent

Click here if you can’t see the video.

Hey everyone! :) It’s been a while, but I finally managed to make another blogpost. I have so many ideas for blogposts, but I just haven’t got time to do something that takes a lot of time because of all my schoolwork. So I decided to do something that’s a little less time consuming: I made a weekly vlog!

I really like these because it’s so nice to be able to watch them back later and see how much your life has changed. And also, my time in Ghent is going to be over soon (*sad face*) and I really wanted to have something to remember it. Hope you enjoy it! :)


  • Leuke vlog! En echt raar dat we elkaar nog nooit zijn tegengekomen want we hebben in dezelfde gebouwen les en volgens mij passeer je ook echt vaak aan mijn kot :p

  • BySilke

    Wow, echt heel erg fijn om te zien van een mede-Gentstudent! Je doet me echt twijfelen om ook zo iets te doen! Wel spijtig dat het in het Engels is -maar ik versta alles hoor-, maar ik moest je er nog plaatsen, bekijk ik ze vast!

    • Vorig jaar heb ik ook een vlog gemaakt in het Nederlands (maar dan wel in Leuven) ;)