VIDEO: My make-up routine

Click here if you can’t see the video.

Vandaag heb ik weer een filmpje voor jullie! Vorige week ontdekte ik mijn Lip & Cheek Stain en mijn bruine mascara van The Body Shop weer, en dat maakte mij zo blij dat ik besloot om eindelijk eens een keer een filmpje te maken waarin ik mijn make-up doe. In dit filmpje heb ik mijn fotocamera van Canon gebruikt om te filmen. Ik heb er nog zo’n oude waar geen filmfunctie in zit, maar wanneer je die aansluit op de computer kan je er wel filmpjes mee maken. Het is een beetje lastig, ook omdat je het geluid apart moet opnemen, maar het leek me wel fijn om het eens een keertje te proberen. Het beeld is in elk geval een stuk mooier, maar soms is wel een beetje onscherp. Hoe dan ook, ik hoop dat jullie het een fijn filmpje vinden :) Hieronder maak ik een lijstje met de producten.

I’m back with another video! Last week, I rediscovered my Lip & Cheek Stain and my brown mascara from The Body Shop, and I was so happy about it that I decided to make a video where I do my make-up. I used my photo camera from Canon to film this. It’s an old one that doesn’t have a video function, but it is possible to film with it if you connect it to your computer. It’s a bit tricky, and you also have to record the sound separately, but I wanted to give it a try anyway. The images are better, but also a bit unsharp from time to time. Anyway, I hope you enjoy this :) Here’s a list with the products I used.

Nivea: Moisturising Sun Lotion
& Other Stories: Face Primer
Max Factor: Facefinity All Day Flawless Foundation
The Body Shop: Moisture Foundation
The Body Shop: Lip & Cheek Stain
Rimmel: Match Perfection Loose Face Powder
The Body Shop: Shimmer Waves
Urban Decay: Naked Basics Palette
Hema: Eyebrow Gel
Too Faced: Shadow Insurance
The Body Shop: Super Volume Mascara