The beach

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"
jasje / jacket: Zara — broek / jeans: BDG — laarsjes / boots: Asos — tas / tote bag: Beyond Retro

Op mijn verjaardag maakten we een wandeling op het strand van Breskens. Het waaide wel hard, maar het was fijn om weer eens op het strand te zijn en lekker te wandelen en de frisse zeelucht op te snuiven. Zelfs als de zon niet schijnt is het strand echt een van mijn lievelingsplekjes. Ik had mijn nieuwe roze jasje aan, en eindelijk kon ik ook een keer de fijne regenlaarsjes die ik een tijdje geleden kocht (die kwamen goed van pas om in plassen te springen).

On my birthday, we made a walk on the beach in Breskens. It was very windy, but it was nice to be at the beach, walk around and enjoy the fresh air. Even when it’s not super sunny, the beach is one of my favourite places to be. I was wearing my new pink jacket, and I also finally got a chance to wear the rain boots that I got a while ago (they came in handy when I wanted to jump in puddles).

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"

rougeimaginaire: "The Beach"