It’s my birthday!

rougeimaginaire: "It's my birthday!"

rougeimaginaire: "It's my birthday!"

rougeimaginaire: "It's my birthday!"
T-shirt: Zara short / shorts: Oysho sokken / socks: Monki sandalen / sandals: Vagabond

Hemeltjelief, ik word vandaag 23! Ik heb zo ongeveer elke verjaardag van mijn leven al geluk gehad met het weer, maar vandaag is het weer best wel grijs. Maar als het buiten slecht weer is, kan het ook best fijn zijn om knus binnen te blijven en gewoon je eigen kleine zomer te maken. Deze foto’s maakte ik vorige week, toen het ook niet zo’n goed weer was. De laatste tijd hou ik echt van tropische prints met palmbomen en ananassen en zo van die dingen – en dat staat allemaal op mijn short! Verder leek het me ook wel fijn om eens sokken in mijn sandalen te dragen. Want iedereen mag dan wel zeggen dat dat het foutste ooit is, maar eerlijk, als je de juiste sokken en sandalen draagt kan het ook heel mooi zijn (vind ik toch) (en ik doe toch lekker gewoon wat ik zelf wil). Fijne dag iedereen! :)

Oh my, I’m turning 23 today! I’ve had nice and sunny weather almost every birthday in my life, but today the weather is really sad and grey. But when it’s not sunny outside, it can be nice to just stay inside, cuddle up and make your own little summer. I made these pictures last week, when the weather wasn’t that great either. Lately, I’ve really been into tropical prints with palmtrees and pineapples and stuff like that – and all of that’s on my shorts! I also felt like wearing socks in my sandals. Everyone may say that it’s the wrongest thing ever, but honestly, if you’re wearing the right socks and sandals it can be really pretty too (or at least I think so) (and I do whatever I want anyway). Have a nice day, everyone! :)