White Noise

rougeimaginaire: "White Noise"

rougeimaginaire: "White Noise"

rougeimaginaire: "White Noise"

rougeimaginaire: "White Noise"
topje / top: Monki — sandalen / sandals: Vagabond — broek / trousers: second hand

Ik heb weer nieuwe schoenen gekocht! Ja, het is nu stilaan welletjes geweest met al dat shoppen, maar jongens, wat ben ik er blij mee! Deze sandalen stonden al sinds februari op mijn verlanglijstje, maar pas toen ik ze nergens vinden, bedacht ik dat ik ze eigenlijk echt wel wilde hebben, en gelukkig vond ik toch nog een paar in mijn maat. Ze zitten echt heel comfortabel, en ik ben zo blij dat ik eindelijk een paar schoenen heb dat niet zwart is, want plaatst (zoals ik het in mijn gedachten verwoord) mijn hele kledingcollectie in een heel nieuw perspectief! Waarmee ik wil zeggen dat ik plots veel ideeën krijg voor al de outfits die ik met deze schoenen kan maken. Deze week droeg ik vooral heel veel wit en blauw, maar het lijkt mij ook heel fijn om deze sandalen te combineren met alleen maar witte kleren.

I bought another pair of shoes! Yes, I know, all of this shopping has to stop some time soo, but boy am I happy with these sandals! They’ve been on my wishlist since February, but only when I discovered they were sold out everywhere, I realised how badly I wanted to have these, and lucky enough, I was able to find one last pair in my size. They’re super comfy, and I so glad to finally have a pair of shoes that’s not black, because (as I phrase it in my mind), it puts my entire clothing collection in a whole new perspective! By which I mean that I suddenly get tons of ideas for all the outfit I can make with these shoes. The past week, I’ve mostly been wearing lots of white and blue, but I’m already dreaming of all the entirely white outfits I want to make.