Recipe: lemon and mint water

rougeimaginaire: "Recipe: lemon and mint water"

Ik heb een nieuw lievelingsdrankje: water met citroen en munt. Lekker, gezond, en heerlijk verkoelend op warme dagen als deze :) En het is ook nog eens supermakkelijk te maken. En eigenlijk ik vind het bijna net zo lekker als de ijsthee die ik vorig jaar altijd maakte.

Zo maak je het:

Neem wat verse muntblaadjes en spoel ze even af onder de kraan. Neem een citroen en snij er twee schijfjes af. Doe de muntblaadjes en de citroenschijfjes in een kan, en vul die verder met water. Zet de kan een uurtje in de koelkast. Klaar! :)


I have a new favourite drink: water with lemon and mint. It tastes nice, it’s healthy and it’s super refreshing on hot days like these :) Oh, and it’s also super easy to make. And actually, I like it almost just as much as the iced tea I used to make last year.

How to make it:

Take some fresh mint leaves and rinse them under the tap. Take a lemon and cut of to slices. Put everything in a jug, and fill it up with water. Put it in the fridge for about an hour. Done! :)