Painting in the garden

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog schreef, maar nu ben ik terug! Ik heb een paar weken gewerkt aan mijn paper voor taal en onderwijs, en nu is hij eindelijk klaar. Toen het op een zaterdag heel goed weer werd, besloot ik om een weekendje vrij te nemen en van de zon te genieten. Ik hou ervan om te lezen in de tuin, maar deze keer had ik zin om wat te schilderen met aquarelverf :) Het is zo ontspannend om onder de kersenboom te zitten, de verf over het papier te zien vloeien en ondertussen wat ijskoud munt-en-citroenwater te drinken.

It’s been a while since the last time I blogged, but now I’m back! I’ve been working on my language & education paper for a couple of weeks now, and it’s finally done. One sunny weekend, I decided to take a break from studying to enjoy the weather. I like to read in the garden, but this time, I felt like making some aquarelle paintings :) So relaxing to sit under the cherry tree and watch the paint flow over the paper while sipping some ice cold mint and lemon water.