Blått & blommigt

rougeimaginaire: "Blått & blommigt"

rougeimaginaire: "Blått & blommigt"

rougeimaginaire: "Blått & blommigt"

rougeimaginaire: "Blått & blommigt"

rougeimaginaire: "Blått & blommigt"
trui / sweater: Forever 21 (similar) — sandalen / sandal: Urban Outfitters — rok / skirt: Brandy Melville

Tijd voor een nieuwe outfitpost! Ik ben nog steeds dol op de blauwe trui en de sandalen die ik in april kocht, en ik vind het de laatste tijd wel fijn om dat te combineren met een luchtig rokje. Deze outfit is perfect voor zonnige maar niet al te warme dagen, maar ook voor grijze dagen waarop het nog steeds warm is buiten – met andere woorden: een perfecte tussenseizoenoutfit :)

Ondertussen komt het einde van het schooljaar steeds dichterbij. Dat betekent hard werken voor school, maar gelukkig is het allemaal best nog overzichtelijk. Ik moet een paper schrijven voor het vak taal & onderwijs, wat inhoudt dat ik de hele dag naar video-opnames van vier lessen moet kijken en daarin de interactie analyseren. Dat is best veel werk, maar het is wel interessant Verder moet ik ook mijn thesis afwerken, en daar moet ik nog best wel veel voor doen, maar ik denk dat het allemaal wel goed komt.

Ik wens iedereen die ook examens heeft heel veel succes! *duimt*


Time for a new outfit post! I’m still mad about the navy sweater and the sandals I bought in april, and I love combining those things with a flowy skirt. This outfit is perfect for sunny days that are not too hot, but also for grey days when it’s still warm outside – in other words: perfect for in-between-season days :)

Meanwhile, the end of the school year is fast approaching. That means a lot of school work, but luckily it’s all still quite manageable. I have to write a paper for my language & education class, which means I spend most of my time watching video recordings of four classes and analyzing the interaction in them. It’s a lot of work, but it’s very interesting as well. Besides that, I also have to get my master thesis done, and I still have a lot of work for that, but I think it’s all going to be fine.

I wish everyone who also has exams lots of luck! *thumbs up*