Kom igen Lena!

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"

rougeimaginaire: "Kom igen Lena!"
trui / sweater: Forever 21 (similar) — sandalen / sandal: Urban Outfitters — broek / trousers: second hand — zonnebril / sunglasses: Papp UV -tote bag: Beyond Retro

Long time no outfit post! Na mijn filmpje in januari was mijn inspiratie een beetje op, en de afgelopen maanden heb ik voor het grootste deel doorgebracht in gestreepte T-shirts, mijn go-to zwarte broeken en mijn wijnrode trui van Urban Outfitters, afgewisseld met chillkleren wanneer ik thuis aan mijn thesis werkte. Maar nu het lente is vond ik het wel weer eens tijd voor iets nieuws, en sinds mijn uitstapje naar de Meir vorige week zijn deze kleren zo ongeveer het enige wat ik heb gedragen :) Het ziet er zo nonchalant uit (door de broek met opgerolde pijpen, het losse shirt en de totebag), maar tegelijk ook elegant (door de blote enkels), maar ook weer niet té elegant (door het feit dat ik sandalen draag en niet ballerina’s of hakken). Helemaal mijn ding dus! :) Naast het feit dat het allemaal lekker comfortabel is, hou ik heel erg van de combinatie van zwart en donkerblauw. Vorige week kreeg ik ook deze fijne zonnebril van Papp UV toegestuurd. Dat is een Duits merk dat onder andere zonnebrillen verkoopt die gemaakt zijn van papier. Dat vind ik echt een leuk concept! De bril is heel licht, en als je hem opvouwt is hij volledig plat, waardoor je hem bijvoorbeeld gewoon tussen een boek kunt stoppen. En verder vind ik hem er gewoon heel leuk uitzien. Wat vinden jullie? :)

Long time no outfit post! After my video in January, I was kind of out of inspiration, and I spent most of the past couple of months in my beloved striped tops, my go-to black skinnies and my winered jumper from Urban Outfitters, or – when I was at home working on my thesis – my chilling clothes. But now that spring is here, I felt it was time for something new, and since my little shopping trip last week, these are basically the only clothes I’ve worn all week :) I love the fact that it looks so casual and effortless (because of the turned up legs, the loose jumper and the tote bag), but at the same time elegant (because of the bare ankles), but not too elegant (because of the fact that I’m wearing sandals and not ballerinas or heels). Which makes it perfect for me! :) Besides the fact that it’s super comfortable to wear,  I also love the combination of navy and black. Last week, I got these nice sunglasses from Papp UV, which is a German brand that sells sunglasses made of paper. I really like that concept! The glasses are super light, and when you fold them they’re completely flat, which means you can just put them between a book, for example. And I also think they look great. What do you think? :)

(In collaboration with Papp UV.)