Essie Peach Daiquiri

Nail polish

Ik heb weer een nieuw lievelingskleurtje voor op mijn nagels! Deze keer is het er eentje van Essie, en de kleur heet Peach Daiquiri. Het is een zachte koraalrode kleur, en het leek mij een heel fijn kleurtje voor de zomer. Ik weet niet of het aan deze nagellak ligt (misschien wordt ik gewoon steeds beter in nagels lakken), maar de vorige keer dat ik deze op mijn nagels had duurde het maar liefst negen dagen voor ik mijn eerste chip kreeg :) Wat vinden jullie van de kleur?

I have a new favourite nail polish colour! This time, it’s one by Essie, and the colour is called ‘Peach Daiquiri’. It’s a soft corally red colour, and I just seemed like a really nice thing to have on your nails when it’s summer. I don’t know if it’s because of the polish (or maybe I’m just starting to develop some awesome nail polishing skills), but the last time I had this on my nails, it took nine days before I got my first chip :) What do you guys think of the colour?