Summertime

Portrait

Portrait

Ik wilde eens graag iets anders aandoen dan al de streepjes die ik de laatste tijd zo vaak gedragen heb, en toen vond ik mijn witte bloemenshirt terug. Dit was twee jaar geleden in de zomer echt mijn favoriete kledingstuk. Meestal droeg ik het met een zwarte broek en mijn Dr. Martens, maar ook soms met een shortje als het warm was. Hoe fijn is het toch om af en toe een kledingstuk te herontdekken :)

Deze post heet ‘Summertime’, niet omdat het op dit moment buiten zo zomers is (wat ook niet zo is, met temperaturen tussen de 0 en de 10 graden deze week), maar omdat ik de afgelopen week zo vaak naar dat nummer heb geluisterd :) De versie van Ella Fitzgerald en Louis Armstrong vind ik fijn, maar er is ook een Zweedse cover van. En verder vind ik ‘How High the Moon’ ook best wel een fijn liedje.

I wanted to wear something else than the stripes that I’ve been wearing a lot lately, and the I found my white floral shirt again. Two years ago in the summer, this was my favourite piece of clothing. I often wore it with some black skinnies and Dr. Martens, but sometimes when it was a little warmer, I paired it with some shorts. It’s always so nice to rediscover a piece of clothing :)

This post is called ‘Summertime’, not because the weather’s so summery right now (because it’s not, with temperatures between 0 and 10 degrees Celcius), but because I’ve been listening to that song a lot this week :) I like the version by Ella Fitzgerald and Louis Armstrong, but there’s also a Swedish cover. And I also really like ‘How High the Moon.’ :)