VIDEO: Bookshelf Tour

Click here if you can’t see the video.

Ik weet niet wat er deze maand gebeurd is, maar om de een of andere reden had ik geen zin om blogposts te schrijven. Het was niet dat ik geen ideeën had, want mijn hoofd zit meestal vol ideeën, maar op de een of andere manier vond ik geen enkel idee goed genoeg om uit te voeren. Verder had ik ook heel veel zin om video’s te maken, maar ik vind het eigenlijk nog steeds een beetje moeilijk om tegen een camera te praten. Maar vandaag kreeg ik opeens een mooi idee, en ik dacht bij mezelf: “als je goed wil worden in iets, dan moet je het natuurlijk wel doen, want door iets niet te doen ga je er nooit beter in worden”. Ja toch? Daarom besloot ik om het idee maar meteen uit te voeren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden :) Verder vind ik het ook altijd leuk als jullie nog suggesties hebben voor dingen die jullie graag in een blogpost of filmpje zouden zien.

I don’t know what happened this month, but somehow, I didn’t feel like writing blogposts. It was not a lack of ideas, because my head is usually full of ideas, but somehow, I felt that none of my ideas were good enough to put into practice. Besides, I really wanted to make videos, but I’m still struggling with the whole ‘talking to the camera’ thing. But today a nice idea popped into my head, and I said to myself: “if you want to get good at something, of course you have to do it, because you won’t get good at it by neer doing it”. Right? So I decided to put it into practice. I hope you like it :) Besides, I always appreciate it if you have suggestions for things you would like to see in a blogpost or a video.

PS:
Ik heb Disqus op mijn blog geïnstalleerd! Dat betekent dat je om een reactie te geven je kan inloggen met Facebook, Twitter, Google of Disqus, maar dat je ook gewoon als gast. En als het goed is krijg je ook een e-mail als er iemand geantwoord heeft.
I installed Disqus to my blog! This means that you can comment on my posts either by logging in with your Facebook, Twitter, Google or Disqus account, or just as a guest. And you should also get an e-mail when someone answered your comment.