Lördagskaffe

rougeimaginaire: "Lördagskaffe"

rougeimaginaire: "Lördagskaffe"
Espresso – cappuccino – caffè latte con panna al modo di Hanne

Als ik thuis ben, drink ik in de namiddag graag koffie met mijn ouders, en gisteren maakte ik er weer iets speciaals van: espresso voor mijn papa, cappuccino voor mijn mama, en voor mezelf een latte met slagroom :)

When I’m at home, I like to have a cup of coffee with my parents in the afternoon, and yesterday I made a special effort and made an espresso for my dad, a cappuccino for my mom, and a latte with whipped cream for myself :)


 • Leuk! Mag ik ook eens op koffie komen? Lijkt mij heel gezellig en lekker :D Precies alsof je in een koffiehuisje zit!

 • Hesteranne

  Mooie foto’s! Ik drink alleen op zondagochtend met mijn familie een kopje koffie. Verder houd ik het liever bij thee :D

 • Iscreambeauty

  Wat gezellig!

 • Jade Vranken

  Super gezellig! :)

 • Froy74

  Lijkt supergezellig én lekker! :D

 • Pim De Ceuster

  lekker!