Happy 2014!

rougeimaginaire: "Happy 2014!"

rougeimaginaire: "Happy 2014!"

rougeimaginaire: "Happy 2014!"

rougeimaginaire: "Happy 2014!"
blouse / blouse: Monki — rokje / skirt: Choies —ketting / necklace: H&M — schoenen / shoes: Dr. Martens

Ik vond dat ik mijn rokje in de vorige post niet genoeg eer had aangedaan, dus besloot ik om het nog een keer te dragen, voor oudjaar deze keer :) Om het rokje wat meer te laten opvallen droeg ik het samen met mijn bloesje met glittersteentjes, dat ook mooi bij het nieuwjaarsthema past.
Ik vierde nieuwjaar gewoon thuis, zoals elk jaar, en ik vind het eigenlijk wel fijn zo. Gewoon gezellig samen eten, en klinken op het nieuwe jaar, lekker rustig. Mijn tante had ook oliebollen meegenomen, dat is blijkbaar een traditie in Nederland op oudejaarsavond, en ik vond ze eigenlijk veel lekkerder dan de smoutebollen die je bij ons op de kermis kan eten.

Gelukkig nieuwjaar, iedereen! :) Hoe hebben jullie oudjaar gevierd?


I didn’t think my skirt got as much attention as it deserved in my last post, so I decided to make another post about it, for New Year’s Eve :) To make the skirt a bit more striking, I wore it together with my rhinestone blouse, which is also perfect for the New Year theme.

I celebrated New Year’s Eve at home, like every year, and I actually like it that way. Just having a nice dinner together, make a toast to the new year, nice and quiet. My aunt brought a treat called “oliebollen” (a bit like donuts), which is apparently a tradition on New Year’s Eve in the Netherlands. I actually liked them more than the ones you can eat at carnivals in Belgium.

Happy New Year everyone! :) How did you celebrate New Year’s Eve?