Bookmarks

rougeimaginaire: "Bookmarks"

rougeimaginaire: "Bookmarks"

rougeimaginaire: "Bookmarks"

Een paar weken geleden was mijn papa jarig. Ik wist dat hij graag een bladwijzer wilde, en aangezien ik al een boek voor hem had gekocht, leek het me wel fijn om ook nog een bladwijzer te geven. Ik ging op Pinterest op zoek naar inspiratie, en algauw vond ik deze pin. Dat vond ik zo’n leuke bladwijzers, dat ik besloot om ze na te apen :) Ik tekende ze in Photoshop, printte ze af op Steinbachpapier en sneed ze uit met een breekmes en een metalen lat. Wat vinden jullie? :)

PS: even over iets anders: ik heb een facebookpagina gemaakt voor mijn blog, die vind je hier! Ik zal er linken naar nieuwe blogpost, en ik zal er ook af en toe extra dingetjes op zetten. Dus die mag je liken, als je wil :)

A few weeks ago, it was my dad’s birthday. I knew he wanted a bookmark, and since I had already bought him a book, it seemed like a nice idea to give him a bookmark as well. I looked on Pinterest for inspiration, and I found this pin. I liked it so much that I decided to copy the idea :) I drew them in Photoshop, printed them on Steinbach paper and cut them out with a snap-off blade knife and a metal ruler. What do you think? :)

PS: about something different: I made a Facebook page for my blog, click here to see it! I’ll post link to new blogposts, and every now and then, I’ll post some other things as well. Feel free to like it :)