Sweden memories

Drawing

Drawing

Toen ik deze week mijn kamer opruimde, vond ik deze tekeningen die ik maakte toen we in Zweden waren. Het leek me wel fijn om ze met jullie te delen :) Ik maakte ze met viltstiften en water: ik kleurde telkens een beetje met een stift op een apart papiertje, dan maakte ik dat nat met een penseel en schilderde ik ermee op het papier. Verder tekende ik nog wat details met kleurpotlood.

  1. ons huisje
  2. mijn mama in de keuken
  3. details van de ramen en vensterbanken

When I was cleaning out my room this week, I found a couple of drawings that I made when we were in Sweden. It seemed like a nice idea to share them with you :) I made them with felt-tip pens and water: I just coloured a seperate piece of paper with the marker, went over it with a wet paint brush and then used that to paint. Besides that, I drew some details with markers and coloured pencils.

  1. our little house
  2. my mom in the kitchen
  3. details from the windows and windowsills