Short hair, don’t care

Haircut

Haircut

Haircut

Vorige vrijdag heb ik mijn haar laten knippen :) Ik was al een tijdje aan het twijfelen wat ik nu met mijn haar wilde doen, en hoewel ik mijn haar lang ook wel leuk vond, was nu wel eens tijd voor iets anders. Ik zag de laatste tijd dat veel mensen schouderlang (of ietsje langer) haar hadden (o.a. Estée, Paulien, Josefin en Jenn) en dat vond ik zo mooi dat ik het uiteindelijk ook wilde. Want hoe leuk lang haar ook kan zijn, het is soms ook best vermoeiend: het duurt heel erg lang om het te (laten) drogen, en nog langer om het te krullen, en je moet er ook echt moeite voor doen om het mooi te houden. Met schouderlang haar kan je nog steeds best veel doen, maar het is gewoon veel gemakkelijker te onderhouden. Een gewicht dat van mijn schouders valt (ook letterlijk ;)).

Wat vinden jullie?

Last friday, I got a haircut :) I wasn’t sure what I wanted to do with my hair, and I had been thinking about it for a while now. Although I really liked my hair when it was long, I thought it was time for a change. Lately, I saw a lot of people with shoulder-lenght (or a little bit longer) hair (like EstéePaulienJosefin and Jenn), and I liked it so much that I ended up wanting that as well. Even though long hair can be pretty nice, it’s also quite tiring: it takes a long time to (blow) dry, and even longer to curl it, and you really have to make an effort to keep it healthy. With shoulder-lenght hair, you can still be a little creative, but it’s a lot easier to take care of. So that’s a weight taken of my shoulders (literally as well ;)).

What do you think?


  • Staat je heel erg mooi! Tof!

  • Het staat je ontzettend goed vind ik!

  • Mooi resultaat! Ik heb vorige week net hetzelfde gedaan :)

  • Ik vind je haar echt heel mooi :) Ik ga het mijne ook afknippen denk ik, maar eerst ga ik nog enkele maanden wachten. Tot na de zomer, zodat ik mijn haar goed omhoog kan doen etc wanneer het te warm is. En dan wanneer het heel lang is, knip ik het af en schenk ik het aan de Geef Om Haar campagne, voor pruiken voor vrouwen met borstkanker.
    Je rode gestreepte t-shirt vind ik ook superfijn! Van waar komt die? Hij laat mij een beetje denken aan Waar Is Wally, en dat is fijn!

    • Ja, ik heb er ook nog aan gedacht om mijn haar te doneren, maar dan moet je echt ruim 30 centimeter laten afknippen, en zo lang was mijn haar niet ;) Mijn t-shirt komt van de COS trouwens :)