Happy Christmas!

rougeimaginaire: "Happy Christmas!"

rougeimaginaire: "Happy Christmas!"

rougeimaginaire: "Happy Christmas!"

rougeimaginaire: "Happy Christmas!"
trui / sweater: second hand — hemdje / shirt: second hand — rokje / skirt: Choies — enkellaarsjes / ankle boots: Kurt Geiger

Hoi! Vanavond is het kerstavond, en net als met Sinterklaas bracht dat ook een storm met zich mee, die de naam Dirk kreeg. Reden genoeg om binnen te blijven en het gezellig te maken bij de kerstboom :)

Vorige week ging ik nog eens op een zoektocht naar mooie kleren in de kringloopwinkel, en ik vond een mooie rode trui en een twee gestreepte hemdjes. Ik ben er echt blij mee, en ze staan net zo leuk bij een zwarte broek en Dr. Martens als bij een rokje en enkellaarsjes. Het rokje dat ik hier aanheb is trouwens ook nieuw! :) Het is gemaakt van neopreen, een stof die ook wordt gebruikt om duikpakken van te maken (haha!), en dat geeft het lekker veel volume. Wat vinden jullie?

Ik wens jullie allemaal een fijne kerst! :)

Hi! Tonight is Christmas Eve, and outside we have a storm going on. Lately, it seems like every holiday needs a storm. This one is called Dirk. Reason enough to stay inside and have a cosy evening next to the Christmas tree :)

Last week, I went on a hunt for nice clothes at the thrift store, and I found this nice red sweater and two striped shirts. I’m so happy with them, and they look just as nice with a pair of black skinnies and Dr. Martens as with a skirt and ankle boots. The skirt I’m wearing is new as well, by the way :) It’s made of neoprene, a fabric that’s also used to make diving suits (haha!), which gives it a lot of volume. What do you think?

I wish you all a happy Christmas! :)