Selfies

Portrait

Portrait

Portrait

Dit weekend maakte ik een paar zelfportretten. Ik vind het altijd fijn om nieuwe dingen te proberen met het fototoestel, en ik vind het eigenlijk ook heel fijn om tegelijk model en fotograaf te zijn. Ik denk dat ik dit vaker ga doen. Ik kon alleen niet kiezen of tussen de foto’s in kleur of in zwart-wit, dus hier hebben jullie ze allebei :) Welke vinden jullie het best?

Fijne woensdag iedereen!

PS: selfie is trouwens gisteren door Oxford Dictionaries uitgeroepen tot woord van het jaar ;)


So I made a couple of self-portraits this weekend. I always like to try new things when it comes to photography, and I also really enjoy being both the photographer and the model. I think I’m gonna try this more often. I couldn’t choose between the ones in colour and the ones in black and white, so here’s both of them :) Which ones do you like best?

Have a nice wednesday!

PS: by the way, Oxford Dictionaries chose selfie as word of the year 2013 ;)