Jump in

rougeimaginaire: "Jump in"

rougeimaginaire: "Jump in"

rougeimaginaire: "Jump in"
jurkje / dress: COS (similar) — vest / cardigan: Brandy Melville — schoenen / shoes: Kurt Geiger

Twee weken geleden kocht ik nieuwe schoenen, en sindsdien heb ik eigenlijk helemaal geen andere schoenen meer aangehad. Ze zijn zo fijn, en ik vind niets leuker dan ze met alle outfits te combineren die ik maar kan bedenken. Dat vind ik zo fijn aan nieuwe schoenen: ze plaatsen alle kleren die je al hebt in een nieuw perspectief, om het zo te zeggen :) Hier had ik een jurkje van COS aan dat ik lang geleden kocht, maar nooit echt wist te combineren. En ik heb geen idee waarom, want het is eigenlijk gewoon een heel erg mooi blauw jurkje. Om precies te zijn kocht ik het in juli 2011 (ja, tweeëneenhalf jaar geleden), en ik heb het sindsdien maar één keer aangehad. Toch heb ik het nooit als een miskoop gezien, eerder als iets waarvan ik wel wist dat het een goede aankoop was, maar waarvan ik nog niet helemaal zeker wist wat ik ermee van plan was. Kennen jullie dat? :)

PS: De titel van deze post verwijst naar een mooi liedje van High Places. Ik luister de laatste tijd niet zo heel veel naar muziek, maar dat de muziek van High Places is toch wel iets wat me kan blijven boeien. Ik ben trouwens ooit een keer naar een concert van hen geweest, en ik denk dat het het ‘kleinste’ concert was waar ik ooit ben geweest, er waren maar twintig mensen of zo. Heel erg fijn was dat :)

Two weeks ago, I bought some new shoes, and since then I haven’t worn any other shoes. They’re so great, and nothing is more fun than combining them with every possible outfit I can imagine. That’s what I like about a new pair of shoes: they place all of your clothes in a new perspective, to say it like that :) On these pictures, I was wearing a dress from COS that I bought a long time ago, but I never new how to combine. And I have no idea why, because actually it’s just a really nice blue dress. To be precise, I bought it in July 2011 (yes, that’s two and a half years ago), and since then, I’ve only worn it once. However, I never saw it as a bad buy, more like something I knew was a good buy, but I hadn’t figured out what I wanted to do with it yet. You know the feeling? :)

PS: The title of this post comes from a beautiful song by High Places. I haven’t been listening to a lot of music recently, but their music is something that can keep me amused. Once, I went to a High Places concert and I think it was the ‘smallest’ concert I’ve ever been to, because there were only twenty people. It was really nice :)