Gent & Kortrijk

Guislainmuseum

Guislainmuseum

Gent

Train

Kortrijk

Kortrijk

In september kocht ik een wegwerpfototoestelletje, en na mijn reisje naar Milaan waren de foto’s natuurlijk nog niet op (zo gaan die dingen), en daarom nam ik het ook mee op een paar andere uitstapjes. Ik vind het best fijn om in de vakantie mini-citytrips te doen naar steden in België, want vaak zijn er zo dicht bij huis best nog leuke dingen te beleven. Ik ging met Bert naar Gent om wat musea te bezoeken (lees hier meer!). Verder ging ik een dagje naar Kortrijk met Virginie, een vriendin die ik al een tijdje niet meer had gezien en met wie ik dringend moest bijpraten. Ondanks de vele regenbuien hadden we het toch erg naar onze zin. :)

In September, I bought a disposable camera, and after my trip to Milan I still had a lot of pictures left (as those things tend to go), so that’s why I took it with me on some other trips. During the holidays, I love to go on mini-citytrips inside Belgium, because surprisingly enough, you can discover nice things so close to home. Me and Bert went to Ghent to visit some museums (read about it here!). Besides that, I visited Kortrijk with my friend Virginie, who I hadn’t seen for quite some time, so we could catch up a little. Apart from the many rain showers, we had a nice time. :)