VIDEO: a dream of Swedish summer, part two

Click here if you can’t see the video.

Hoi! :) Het is vandaag zondag en tijd voor een filmpje van mijn week in Småland. Dit is ook meteen het laatste wat ik ga posten over Zweden. Ik heb er best wel veel over geschreven, maar ik vind het ook gewoon heel leuk om er alles over te vertellen. En het leek mij ook goed om niet alles meteen achter elkaar te posten, omdat het dan zo’n overload aan posts over hetzelfde onderwerp wordt. Hopelijk vonden jullie het fijn.

PS: hier vind je het eerste filmpje :)

Hi everyone! :) It’s sunday today, and it’s time for a video from my week in Småland. This is the last thing I’m going to post about Sweden, for now. I know I wrote quite a lot about it, but I actually really like it to just tell a lot about it. Also, it seemed like a good idea not to post everything at once, because that would be quite an overload of posts about the same subject. Anyway, I hope you liked it.

PS: watch part 1 here :)