Tangled up in blue

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit
jas / coat: Weekday (my brother’s) — jeanshemd / denim shirt: second hand — broek / trousers: BDG — schoenen / shoes: Sacha — sjaal / scarf: Monki

Vandaag een vrolijke post vol mooie blauwe kleurtjes :) Ergens in september voelde ik plotseling de nood aan een tussenseizoenjas, en aangezien mijn jassencollectie tot nu toe alleen bestaat uit twee warme winterjassen en twee blazers, vroeg ik aan mijn broer of ik een van zijn jassen een weekje mocht lenen (en die week werden er vijf). Het is een heel dunne jas, dus als het niet zo koud is kan je er gewoon een bloesje of hemdje onder dragen, en als het wat kouder is dan doe je er gewoon een trui bij. Ik vond het zo fijn om eens een keer een blauwe jas te hebben in plaats van een zwarte, want blauw past bij net zo veel dingen als zwart, maar het is wel interessanter. Ik heb ook mijn zwarte plateauschoenen van Sacha weer eens uit de kast gehaald, want dat was een hele tijd geleden. Het zijn fijne schoenen, want ze vallen net iets meer op dan gewone platte schoenen, en ik lijk er een beetje groter door, wat ook altijd mooi meegenomen is. Minpunt is wel dat de zolen onderaan redelijk smal zijn, waardoor ik af en toe mijn voet omsla, en dat ze ook niet echt geschikt zijn om een hele avond mee recht te staan.

Zo, dit waren mijn wekelijkse overpeinzingen over kleren. Fijne herfstvakantie / verlengd weekend iedereen! :)


Today: a happy post full of pretty blue colours :) Somewhere in September, I suddenly felt like I needed a nice in-between-season coat, and since my coat collection only consists of two wintercoats and two blazers, I asked my brother if I could borrow one of his many coast for a week (and that week turned into five). It’s a pretty thin coat, so when it’s not that cold you can just wear a blouse or a shirt underneath, and when it’s a little bit colder, you can just combine it with a sweater. I loved having a blue coat for ones, since all my other ones are black, and it turned out that blue is just as versatile as black, but more interesting. I also took my black platform shoes from Sacha out of the closet, because it had been a pretty long time since I last wore them. I really like them, because they stick out a little, and they make me look a little taller, which isn’t wrong either. The only minus is that the soles are pretty narrow, which makes me trip every once in a while, and they’re not suited for standing a long time.

Well, these were my weekly reflections about clothing. Have a nice autumn break / long weekend / rest of the week everyone! :)