Autumn leaves

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit
vest / cardigan: Brandy Melville — T-shirt / T-shirt: Zara — rokje / skirt: Brandy Melville — schoenen / shoes: Dr. Martens

Dit is een van de outfits die ik de afgelopen weken het meest gedragen heb. Ik besloot om mijn zomerse rokje van Brandy Melville ietsje meer geschikt te maken voor de herfst door het te combineren met mijn okergele T-shirt van Zara. Dat is op de meeste herfstdagen te fris (behalve dan misschien vandaag), dus ik draag er ook nog een trui bij. En zoals jullie zien heb ik mijn geliefde Dr. Martens weer van onder het stof gehaald (letterlijk!). Wat vinden jullie? :)

This is one of my most worn outfits of the last couple weeks. I decided to make my summery skirt from Brandy Melville a bit more fall-apropriate by combining it with my ochre yellow T-shirt from Zara. That’s not warm enough for most fall days (except maybe today), so I’ve also put on a cardigan. And, as you can see, I finally put on my Dr. Martens that had been collecting dust since the beginning of the summer (literally!). What do you think? :)