VIDEO: a dream of swedish summer, part one

Click here if you can’t see the video.

Naast foto’s had ik in Zweden ook een paar filmpjes gemaakt. Misschien heb ik het al eens gezegd, maar wat ik zo fijn vind aan filmpjes, is dat ze herinneringen oproepen, nog meer dan foto’s. Filmpjes lijken meer op wat je in het echte leven meemaakt. Vandaag laat ik jullie wat stukjes zien van onze eerste week in Zweden. Het einde doet me trouwens heel erg denken aan iets uit een film, ik weet alleen niet meer wat… Weten jullie het?

Besides pictures, I also made some videos in Sweden. I might have said this before, but what I like about videos, is that they evoke memories, even more than pictures. Videos are more like the things you experience in real life. Today, I want to show you some fragments of our first week in Sweden. By the way, the end really makes me think of something from a movie, I just don’t know what… Do you know?