Hven

Outfit

Outfit

Outfit
bloesje / top: episode —short / shorts: beyond retro — zonnebril / sunglasses: h&m — schoenen / shoes: converse — rugzak / backpack: fjällräven kånken

Op onze tweede dag gingen we naar een eiland in de Öresund dat Ven heet (in het Deens Hven). Het hoort bij Zweden, maar ik denk dat het net als Skåne vroeger wel bij Denemarken zal hebben gehoord. Morgen zal ik er meer over vertellen, maar vandaag laat ik deze foto’s zien die Bert daar van mij heeft gemaakt. Het was echt een supermooie omgeving, met de gele graanvelden, de blauwe zee in de verte en de mooie vuurtoren op de achtergrond.

Dit is de rugzak die ik van Bert en Pepijn voor mijn verjaardag kreeg! :) Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Hij is van Fjällräven, en hij is echt handig, en er past ook best veel in. Ik wilde hem graag in het roze, omdat dat wel bij veel dingen past, maar dan op zo’n manier dat hij elke outfit een leuke kleurrijke touch geeft. Wat vinden jullie ervan? :)

On our second day we went to an island in the Öresund that is called Ven (Hven in Danish). It’s part of Sweden, but i think that just like Skåne it was part of Denmark in the past. Tomorrow, I’ll tell you more about what we did on the island, but today I’m showing you these pictures that Bert made of me there. The environment was really beautiful, with the yellow fields, the blue sea and the pretty lighthouse in the background.

This is the backpack that my brothers Bert and Pepijn gave me for my birthday! :) It had been on my wishlist for a while. It’s from Fjällräven, and it’s super handy, and you can fit a lot of stuff in there. I wanted it in pink, because it goes nice with a lot of stuff, but in such a way that it gives every outfit a nice, colourful touch. What do you think? :)