VIDEO: Paris!

Click here if you can’t see the video.

Hoi! Het afgelopen weekend was ik in Parijs met mijn familie, en het leek mij wel fijn om een filmpje te maken waarin ik vertel wat we allemaal hebben meegemaakt :) Het was best wel een druk reisje, maar dat krijg je als je alle bezienswaardigheden van Parijs in drie dagen wil zien ;) In elk geval denk ik dat een video wel een fijne manier is om de sfeer van een stad weer te geven, dat is toch net iets anders dan foto’s. (Een tijdje geleden zag ik trouwens deze hele fijne vlogs over Kopenhagen, echt zo fijn om te zien!) Laat maar weten wat jullie ervan vonden :)

PS: vergeet niet de HD aan te zetten!

Hi! Last weekend, I went on a little trip to Paris with my family, and it seemed like a nice idea to make a video where I tell you about everything we did :) It was quite a busy trip, but that’s what you get when you try to cram all the interesting things in Paris in a three day trip ;) Anyway, I think a video is a nice way to show the atmosphere of a city, it’s a little different from pictures. (Besides, I watched these really nice Copenhagen vlogs a while ago, and they’re really nice to watch!) So let me know what you think of this :)PS: don’t forget to put HD on!