new in

hoi, het is nu woensdag, ik heb mijn paper voor kindertaalverwerving afgewerkt, en nu ben ik aan een paper voor taalverwerving aan het werken. ‘t gaat wel goed, alleen denk ik dat ik net een beetje te weinig tijd heb. ik vind het trouwens echt gek weer, het ene moment regent het en is het koud, en het andere moment is het terrasjesweer.

eergisteren heb ik nieuwe all-stars gekocht! :) het zijn er witte en ik ben er echt superblij mee. de laatste dagen waren mijn andere all-stars nog meer kapot gegaan dan ze al waren, misschien omdat ze toch niet echt gemaakt zijn om met veters gedragen te worden, ik weet het niet. misschien ga ik ze nog wel oplappen, maar ik vond toch dat het tijd was voor een nieuw paar. het is alweer een paar weken geleden dat ik mijn dr. martens heb gedragen, want all-stars zijn gewoon veel fijner in de lente. verder vind ik het rode lijntje op deze all-stars echt een fijn detail. ik denk dat ik ze met veel dingen ga kunnen combineren.

verder heb ik een los shirt in de h&m gekocht. het lijkt een beetje op het shirt dat ik bij monki kocht, alleen heeft dit shirt halflange mouwen en een zakje op een ander plaats. het past ook meteen leuk bij mijn nieuwe schoenen. als ik zo’n mooi nieuw kledingstuk heb, waarvan ik denk “dit kan ik echt met alles alles alles combineren,” dan ben ik altijd bang dat het snel kapot zal gaan. daarom ben ik blij dat ik nu dit shirt heb om met mijn zwart-shirt-met-witte-streepjes af te wisselen.

hi, it’s wednessday now. i’ve finished my paper for first language acquisition, and now i’m working on a paper for second language acquisition. it’s going fine, only i think that i’m going to have too little time. the weather is really funny, one moment it’s cold and rainy and the next it’s sunny and perfect weather to sit outside. 

the day before yesterday, i bought new all stars! :) they are white and i’m really happy with them. my other all stars were kind of falling apart, maybe because they’re not made to be worn with laces, i don’t know. i might try to fix them, but still, i thought it was time for a new pair. it’s been a few weeks since i wore my dr. martens, because all-stars are just so much nicer when it’s spring. i really like the red line on these ones, it’s a nice detail. i think i’m going to wearing these a lot, since they’re so versatile.

besides, i bought this loose top at h&m. it’s similar to the other shirt i bought at monki some time ago, only this one has half-long sleeves and a pocket in a different place. i think it’ll go well with the shoes. whenever i buy a nice new piece of garment and i think “i can combine this wit absolutely everything,” i’m always afraid it’s going to worn-out really quickly. that’s why i’m happy i bought this shirt so that i can alternate my black-shirt-with-white-stripes with this one.