throwback thursday: wishwanderer

Outfit
trui / sweateramerican apparel — hemdje / topamerican apparel — short / shortsamerican apparel — rugzak / backpackfoxhole — schoentjes / shoes: urban outfitters

dit is hoe ik eruit zag in augustus, twee jaar geleden, toen we net verhuisd waren. er was nog een lege muur in de woonkamer, waar de bureau van mijn ouders zou komen. wat een mooie witte muur, dacht ik en toen vroeg ik aan mijn broer om daar foto’s van mij te maken. in die tijd was ik echt gek op american apparel (nog altijd wel, eigenlijk), en ik had net dit fijne hemdje, t-shirt en short gekocht. ik heb altijd wel van opsteekkapsels met vlechtjes gehouden: ze zien er superleuk uit, en ook al zijn ze wat moeilijk te maken, eens ze goed zitten is het echt lekker makkelijk dat het er nooit verwaaid uitziet en dat soort dingen. (hier vind je veel fijne kapsels!)

de afgelopen dagen heb ik best nog wel flink aan mijn paper gewerkt, nog twee dagen en dan moet ‘ie af zijn. zal wel lukken :) hoe gaat het met jullie?

this is what i looked like in august, two years ago, when we had just moved. there was this empty wall in the living room, where my parents’ desk was supposed to come. what a beautiful white wall, i thought, and asked my brother to take some pictures of me. i was really into american apparel, back then (well i still am), and i had just bought these wonderful shorts, top and jumper. i’ve always been a sucker for braided updos: they look supernice, and even though they can be tricky to make, once you’ve managed that it’s super comfy that they don’t get blown away or anything. (you can find a lot of those here!)

the previous days, i’ve been working on my paper pretty well. two more days and then it has to be done, but i’m sure it’ll be fine :) how are you guys doing?