summer breeze

Outfit

Outfit

Outfit
jeanshemd / denim shirt: second hand — t-shirt / t-shirt: h&m — short / shorts: beyond retro — rugzak / backpackfoxhole — schoenen / shoes: converse

hoi! de examens komen snel dichterbij en hoewel ik eigenlijk geen tijd heb om posts te maken, kon ik het toch niet laten om snel een paar foto’s te maken. vorige keer had ik andere schoenen beloofd, dus bij deze! nu we steeds maar heerlijk zomerweer hebben werden mijn dr. martens te warm, dus besloot ik om deze lage all-stars uit een vergeten hoekje op te diepen. eigenlijk hadden ze geen veters, maar dat vond ik eigenlijk maar niets (dat was ook de reden waarom ik ze al een paar jaar niet gedragen had). ik had pas een paar tot op de draad versleten hoge all-stars weggegooid, maar de veters had ik bewaard, en die heb ik nu hiervoor gebruikt. ik ben best wel tevreden met het resultaat :) het lichtblauwe hemd heb ik in stockholm gekocht, en ik denk hoe langer hoe vaker: béste aankoop ooit voor twintig kronen (ongeveer twee euro). het past bij bijna elke outfit, het geeft alles zo’n beetje een chille touch en het is ook perfect voor dit weer, omdat het zo luchtig is (in vergelijking met een trui). tot snel! :)

hi! the examinations are fast approaching and although i don’t have time to make blogposts, i just had to take a few pictures of this look. last time, i promised different shoes, so here they are! now that we’ve got lovely summer weather, it was definitely to hot to wear my dr. martens, so i decided to pull these low-top all stars out of the back closet. originally, they didn’t have laces, but i didn’t really like that (which is the reason why i hadn’t worn them for a few years). i just had got rid of a pair of worn-out high-top all stars, but i saved the laces and used them for these ones. i’m quite satisfied about the result :) the light blue shirt is from stockholm, and i keep thinking: this is the best buy ever for 20 crowns (which is about two euros). it goes with almost every outfit, it gives it a kind of chill touch and it’s perfect for this nice weather, because it’s so light. have a nice day everyone! :)