frigid spring

Outfit

Outfit

Outfit
jeansjasje / denim jacket: monki — salopette / dungareesmonki — rugzak / backpack: BDG — schoenen / shoes: converse

hoi, hier ben ik weer! :) de temperatuur is opeens tien graden gedaald, en ik ben eigenlijk ergens wel blij want het is nu een stuk makkelijker om mij te concentreren op mijn schoolwerk. op dit moment ben ik bezig met een paper voor kindertaalverwerving, en dat is echt een van de fijnste opdrachten die ik ooit heb gehad.

en nu het kouder is kan ik mijn tussenseizoenkleren weer eens uit de kast halen (is het jullie al opgevallen dat ik met elke outfit ook meteen een weerbericht geef? :)) naast blauw zijn zwart en wit de meest voorkomende kleuren in mijn kleerkast. de tote bag had ik in stockholm gekocht, maar nog bijna niet gebruikt. hij is ietsje minder stevig dan die van beyond retro (waar ik volgens mij nog niets over verteld heb) en mijn rode/oranje/bruine tas van weekday, en dus niet zo geschikt om veel schoolboeken of waterflesjes in mee te dragen, wat ik meestal wel doe. maar wel heel mooi! verder heb ik mijn zwart-wit-gestreepte shirt van monki en een broek die oorspronkelijk ook zwart was, maar ondertussen een beetje groen begint te lijken. oh, en mijn all-stars zijn de laatste tijd mijn lievelingsschoenen.

tenslotte: een complimentje voor mijn ouders omdat ze deze sublieme blauwe kleur hebben gekozen voor de muren van hun slaapkamer!

hi, here i am again! :) the temperature has fallen ten degrees, and actually i’m kind of glad about that, because that way it’s a lot easier to concentrate on my schoolwork. right now, i’m working on my paper for first-language acquisition, and it’s honestly one of the nicest assignments i ever had.

now that it’s colder, it’s to dress a little warmer (did you notice that i give a weather report every time i post an outfit? :)) besides blue, black and white are the most frequent colours in my closet, can you tell? i bought this tote bag in stockholm, but i hadn’t actually used it because it’s a little less sturdy than the one from beyond retro (i don’t believe i’ve written something about that one yet) and this red/orange/brown one from weekday, so it’s not very appropriate to carry around a lot of schoolbooks or a large water bottle like i usually do. but it sure looks nice! besides that, i’m wearing my oversized shirt from monki and a pair of trousers that used to be black but that now seem to have become a bit greenish. oh, and my all stars have become my favourite pair of shoes.

finally: a compliment to my parents because they have chosen this wonderful blue colour for the walls of their bedroom!