BIG HEARTS, BIG DREAMS.

Portrait

Portrait

Portrait

hoi! deze foto’s had ik nog niet gepost. ik had ze tegelijk met deze gemaakt, maar ik vond ze op deze manier toch mooier bij elkaar passen :) toch?

het is maandag en de blok is nu officieel begonnen. op zaterdag heb ik mijn kamer opgeruimd en gepoetst, want dat is belangrijk en dat bereidt mij op een bepaalde manier voor om te beginnen met studeren (en verder is het ook een prima excuus om het leren nog een dagje uit te stellen ;)), en op zondag begon ik met leren. ik heb dit semester maar twee examens, taalverwerving en italiaanse taalkunde, maar daarnaast moet ik ook nog twee papers afwerken. het is wel interessant, maar het moet allemaal zo snel gaan, terwijl ik het juist fijn vind om mijn tijd te nemen voor dat soort dingen. allereerst ga ik mijn paper voor kindertaalverwerving afwerken, waar ik al een tijdje aan bezig ben. dat is echt nog wel een fijne opdracht, vind ik. deze namiddag had ik nog mondeling examen van zweeds, en dat ging alvast goed :)

hoe dan ook, ik hoop dat alles goed gaat, en ik wens iedereen die ook examens heeft veel succes!

hi! i hadn’t post these pictures yet. i made them at the same time i made these, but i thought they looked better like this :) right?

it’s monday and the study period has officially started. on saturday i cleaned my room, because that’s important and it prepares me to start studying, in a way (and it’s a fine excuse to postpone the studying one more day ;)), and then on sunday i started to study. this semester, i only have two exams, language acquistion and italian linguistics, but i also have to write to papers. although it’s quite interesting, i’m a terribly slow worker and i don’t like it when it has to go fast like this. first of all, i’m going to finish my paper for first language acquisition, on which i’ve been working for some time now. it’s a nice assignment. this afternoon, i still had my oral exam for swedish, and that one went well :)

anyhow, i hope everything goes well, and i wish everyone who also has exams lots of luck!