april

Cat

Interior

Cat

Coffee

een paar foto’s van de vakantie vorige week. na iets meer dan een jaar besloot ik dat het nog eens tijd was voor mijn bloemetjesdekbedovertrek :) mijn vakantie bestond uit veel aan mijn bachelorpaper werken (ik heb nog steeds niets geschreven, maar wel veel gelezen en een een plan gemaakt. soms voelt het een beetje alsof ik een ontdekkingsreiziger ben, die samen met qing zhang op zoek gaat naar het taalgebruik van de yuppies in beijing), en verder uit koffie drinken, joggen (ja! elke dag!), en jaloers zijn op baloe die de hele dag op mijn bed lag te chillen.

a few pictures from my spring break, last week. after more than a year, i decided to pull out my floral bed sheets again :) my break mainly consisted of working on my bachelor paper (i still didn’t write anything, but i’ve been reading a lot and made a plan. sometimes, it feels a bit like being an explorer, following qing zhang into his research of the beijing yuppies’ language), and also drinking coffee, running (yes! every day!), and being jealous of baloe (pronouced like “baloo”) who was chilling on my bed all day long.