Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

hoi! het is alweer drie weken geleden dat ik voor het laatst een iets schreef, hoog tijd voor een update! :) gisteren ging ik met bert een dagje naar amsterdam. we vertrokken vroeg, want we moesten bijna drie uur op de trein zitten (eerst langs alle noorderkempense dorpjes naar roosendaal, en dan langs dordrecht, rotterdam, den haag, leiden en zo naar amsterdam). het was fijn om te zien hoe nederland verschilt van belgië, de huizen zijn daar zo veel mooier. als eerste namen we de tram naar het stedelijk museum, om de tentoonstelling van mike kelley te bekijken. behalve dat was er nog veel meer te zien in het museum: designvoorwerpen, posters, fotografie, beeldhouwwerken, … daarna wandelden we terug naar het centrum. het was ijskoud en het waaide hard, maar de zon scheen en dat was heerlijk. toen hebben we wat gewinkeld in de kalverstraat en in de buurt daarvan (monki! lush! weekday!) en er was een kledingverkoop van nsmbl waar bloggers hun kleren verkochten. er waren veel fijne spullen, en ik heb ook even hoi gezegd tegen laura gommans (ze heeft een hele mooie blog!). daarna hebben we nog wat vintagewinkeltjes gedaan in de nieuwe hoogstraat. na het avondeten was het tijd om de trein naar huis te nemen.

hi! it’s been three weeks already since the last time i wrote something, time for an update! :) yesterday, i went to amsterdam with bert. we left early in the morning, because our train ride took three hours (first we took a train to roosendaal along all the northern kempen cities, and then we passed dordrecht, rotterdam, den haag and leiden on our way to amsterdam). it was nice to see how different the netherlands are from belgium. the houses are so much prettier there. when we arrived, we took the tram to the municipal museum to watch mike kelley’s exhibition. but there was a lot more to see at the museum: design objects, posters, photograpy, sculptures, … after that, we walked back to the city and did some shopping at the kalverstraat and that neighbourhood (monki! lush! weekday!) and there was a clothing sale from nsmbl where bloggers sold their clothes. there were a lot of nice things, and i said hi to laura gommans (she has a really nice blog!). afterwards, we went to some vintage stores in the nieuwe hoogstraat and after dinner, it was time to take the train back home.