more stockholm

muts / hat: monki — sjaalscarf: emmaus — jas/coat: river island
Statue of King Gustav I
standbeeld van koning gustav I bij riddarhuset / statue of king gustav I in front of riddarhuset

Op onze laatste dag in Stockholm was het eindelijk opgeklaard :) In de voormiddag wandelden we naar Södermalm om een bezoekje te brengen aan het Fotografiska, waarover ik morgen meer zal vertellen. Daar maakte ik deze foto van Bert. In de namiddag maakten we nog een wandelingetje op Riddarholmen en in Gamla Stan, en ‘s avonds gingen we warme chocolademelk drinken bij Chokladkoppen.

On our last day in Stockholm, the clouds were finally gone :) In the morning, we walked to Södermalm to visit Fotografiska, about which I’ll tell more tomorrow. That’s where I made this picture of Bert. In the afternoon, we walked around on Riddarholmen and in Gamla Stan, and in the evening, we drank a cup of delicous hot chocolate at Chokladkoppen.