pyjama time!

Outfit

Outfit

vandaag kreeg ik in een pakje met twee pyjama’s van oysho! :) ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe pyjama, en toen ontdekte ik vorige week plots dit merk. wat ik leuk vind, is dat er niet echt een categorie voor pyjama’s is, omdat elk kledingstuk zo fijn en licht is dat je zelf kan kiezen of je het gebruikt voor ‘s nachts of voor overdag. het zijn in ieder geval echt fijne dingen die ze er verkopen. zachte kleuren, daar hou ik wel van. op dit moment hebben ze nog solden :)

  1. t-shirt met circus-/zebraprint
  2. t-shirt met stipjes
  3. roze broek met stipjes
  4. bloemetjesshort (uitverkocht)

today, i received a package from oysho, containing two new pairs of pyjamas! :) i’d been looking for a new pair of pyjamas for a while, so i was quite happy when i discovered this brand last week. what i really like about their webshop is that there’s not really a category for pyjamas, because every item is suitable for nighttime as well as daytime, so you can see for yourself what you prefer. anyway, every piece of garment is so nice and i love all the soft colours. they’re still having a sale, so if you want to buy something, be quick! :)

  1. zebra print top 
  2. spotted top
  3. polka dot print pants
  4. floral print shorts (sold out)