Going to Stockholm!

Stockholm
Stockholm

Hé, ik ga volgende week naar Stockholm, en ik vroeg me af of jullie misschien tips hadden! Ik ben al een keer in Stockholm geweest, anderhalf jaar geleden, en dat was heel fijn. We hebben toen ook veel fijne dingen gedaan en ontdekt, maar ik weet zeker dat er nog veel meer te ontdekken valt. Daarom leek het mij wel nuttig om naar de ervaringen van andere mensen te vragen, want je wie weet kennen jullie nog wel hele fijne plekjes om te eten, om te winkelen (voor kleren, of boeken, of gewoon fijne spullen), om te bezoeken, of waar het fijn is om foto’s te maken. Het is altijd goed om nieuwe dingen te ontdekken :) Ik zal hieronder ook even de tips delen die ik al heb, wie weet komen ze nog van pas ;)

Kleding: Weekday, Beyond Retro, Topshop, American Apparel, Myrorna.
Muziek: BenGans Skivbutik, Petsounds, Record Hunter.
Eten: Chokladkoppen, Muggen, Siberiens Soppkök (beste soeprestaurantje ooit!), Bauer (cocktails!).
Musea: Moderna Museet, Fotografiska.
En verder: Designtorget, Grandpa, Konst-ig konstbokhandel, en je moet ook zeker Kungsträdgården en Skinnarviksberget bezoeken!

Hey, I’m going on a trip to Stockholm next week, and I was wondering if you guys maybe had some tips for me! I’ve been to Stockholm once, one and a half year ago, and it was really really nice. I did a lot of nice things when I was there, but I’m sure there’s a lot more to discover. That’s why I thought it would be nice to hear about other people’s experiences, because you might know some wonderful places to eat, to shop (for clothes, for books, or just nice stuff), to visit, or where it’s nice to take pictures. It’s always good to discover new things :) Oh, and I’ll share the tips I’ve got underneath, you never know if they might be useful to other people ;)

Clothing: Weekday, Beyond retro, Topshop, American Apparel, Myrorna.
Music: BenGans Skivbutik, Petsounds, Record Hunter.
Food: Chokladkoppen, Muggen, Siberiens Soppkök (best soup restaurant ever!), Bauer (cocktails!).
Museums: Moderna Museet, Fotografiska.
More: Designtorget, Grandpa, Konst-ig konstbokhandel – oh and you should visit Kungsträdgården and Skinnarviksberget!