glitter + glow-in-the-dark

Glow-in-the-dark N

Nail polish

Nail polish

In de week voor nieuwjaar heb ik in de American Apparel twee nieuwe nagellakjes gekocht: eentje met glitters en eentje die glow-in-the-dark is. Omdat ik al mijn vingers een beetje té vind (en omdat ik lui ben ;)) heb ik alleen op mijn linkerwijsvinger glitters gedaan en alleen op mijn linkerduim glow-in-the-dark.

The week before New Year’s Eve, I went shopping at American Apparel and I bought two new nail polishes: a glittery one and a glow in the dark one. Since I think that putting it on all my fingers is a little too much (and because I’m lazy ;)), I only did my left thumb and index finger.

GALAXY GLITTER:

Er kwam steeds veel meer nagellak uit dan glitters, wat best lastig was, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Het was een vrij dikke laag, dus voor de zekerheid heb ik het maar een halfuur laten drogen.

It was a bit messy because there were less glitters than nail polish, but it worked out at last. It was a pretty thick layer, so I let it dry for half an hour.

MOON:

Ik heb drie dune laagjes gedaan, en het droogde eigenlijk heel snel. Toen het droog was had het eigenlijk een redelijk ruwe textuur, dus heb ik een buffervijltje gebruikt om het mooi glanzend te maken. In het licht ziet het er doorzichtig uit met een witte schijn, maar in het donker geeft het echt licht en dat is best grappig als je door het donker loopt en dat opeens opmerkt dan ;)

I did three thin layers, and it all dried pretty quick. I had a pretty rough texture though, that’s why I polished it with a buffer file. In daylight, it looks more or less transparent with a hint of white, but it really does glow in the dark and that’s pretty funny if you’re walking around at night and then suddenly notice it ;)