herfst

Photo

Photo

Boven: zelfportret.
Ik had mijn camera en mijn statief, maar de afstandsbediening lag nog op kot. Als je de zelfontspanner gebruikt in combinatie met autofocus, dan stelt de camera scherp op het moment dat je de knop indrukt, met als gevolg dat de foto’s altijd zijn scherpgesteld op de achtergrond. Dus ik probeerde de manuele focus, wat bij deze ook niet zo’n succes bleek. ;) Maar uiteindelijk vond ik dit wel een goede foto, hij is op een mooie manier onscherp, vind ik.

Onder: mijn slaapkamer en door het raam, de kersenboom.


Top: self-portrait.
I had my camera and my tripod, but I forgot my remote at my dorm room. If you use the self-timer in combination with autofocus, the camera always focuses on the moment you push the button, which is why the pictures are always focused on the background. So I tried the manual focus, which wasn’t such a big succes either ;) But in the end, I did like this picture, because it’s unsharp in such a beautiful way.

Bottom: my bedroom and the cherry tree in the garden.