grimaud

Balcony

Beach

Beach

Building

Ocean view

hoi! het is al heel lang geleden dat ik nog eens iets gepost heb, maar ik heb besloten dat ik opnieuw ga proberen om eens wat te posten op deze blog. bij deze: de foto’s van de reis naar de côte d’azur die ik in september met mijn vrienden maakte :) we verbleven in een vakantiepark in grimaud, en hadden fietsen gehuurd waarmee we tochtjes maakten naar saint-tropez (waar overigens niet zo heel veel te beleven viel), port-grimaud en sainte maxime. het was een heerlijke vakantie. we lagen vaak op het strand of bij het zwembad, ik had alles is verlicht van jonathan safran foer bij, ik luisterde vaak naar ted gärdestad, en ik tekende af en toe. we aten ontbijt en avondeten op ons terras, en speelden ‘s avonds vaak urenlang hartenjagen.

hi! it’s been so long since the last time i posted something, but i decided to give it another try. and i’ll take this opportunity to start posting in english at once. so, here are the pictures of the trip to the côte d’azur that i made with my friends in september :) we stayed at a holiday park in grimaud, rented bikes and went for lovely rides to saint-tropez (which was not that special, after all), port-grimaud and sainte-maxime. it was a wonderful trip. we often went to the beach or the pool, i brought everything is illuminated by jonathan safran foer, i listened to ted gärdestad all the time, and i drew every once in a while. we ate breakfast and dinner on the balcony, and at night, we played hearts for hours.