la douce france.

Field
een veld in de buurt van ons huisje / a field near our house
Graveyard
het kerkhof van gavaudun  / gavaudun’s graveyard
House
een huisje waar we voorbij kwamen op onze wandeling/ a house we passed by on a walk
Garden
de tuin van het château de fumel / the garden of the château de fumel

Flowers

deze week ben ik op vakantie geweest in frankrijk. het was heerlijk om even in de zon te komen en te genieten van het gebrek aan internet, van de eindigheid van de tijd en van het idee dat ik me nergens om hoefde te bekommeren. ik heb daar trouwens ook mijn zweeds boek uitgelezen (‘jag saknar dig, jag saknar dig’ van peter pohl.) het was mooi. nu ik thuis ben vind ik alles behoorlijk stresserend. ik hoop dat ik in augustus – naast mijn herexamens – nog veel fijne dingen ga doen, dat ik in september nog eens naar frankrijk kan, en dat ik voor het einde van het jaar nog naar zweden kan gaan.

this week, i went on a trip to france with my family. it was heavenly to be in the sunshine and enjoy the lack of internet, the finiteness of time and the idea that i shouldn’t be worried about anything. i also finished my swedish book (‘jag saknar dig, jag saknar dig’ by peter pohl). it was beautiful. now i’m home again and i find that pretty stressing. i hope i can do many nice things when the resits are over, that i can go to france again in september, and that i can go to sweden before the end of the year.