june

Dit zijn een paar analoge foto’s die ik heb gemaakt met de Minolta srt 303b die van mijn opa is geweest. Ik vind het echt zo’n fijne camera, hij geeft echt een heel ander effect dan je met een wegwerpfototoestel krijgt (hoewel ik dat ook wel fijn vind). Ik heb hem een week lang overal mee naartoe gesleurd, en dit was het resultaat (je kunt de andere foto’s op mijn flickr vinden). De eerste foto is gemaakt in de tuin van mijn kot, de andere in de kruidtuin van Leuven.

These are a couple of analog pictures i mad with the Minolta srt 303b that belonged to my grandpa. It’s really a nice camera, it has a totally different effect than a disposable camera (even though I like that as well). I took it with me everywhere for an entire week, an this is the result (you can see the rest of the pictures on my flickr). The first one was taken in the garden of my dorm, the rest of them in the botanical garden of Leuven.

Photo

Photo

Photo

Photo